Давид је објавио стару слику са млађим братом Дејаном, из срећних времена, када су још разговарали, уз емотивну песму Дада Полументе, чији су га стихови погодили.

- Не дам ја на тебе, не дам тебе да ми дирају, мени нека прете, само тебе нек' не дирају... Милом или силом на тебе не дам ником - гласе стихови који су разнежили Давидове пратиоце.

Фото: Инстаграм принтскрин/давид_драгојевиц

 

Иначе, Давид је раније послао брату ствари у "Задругу", и на тај начин показао да брине о њему. Он је такође изјавио да му је срце било пуно када је видео да је Дејану стигао његов пакет.

- Много сам био срећан, то је прво било што сам видео када сам се пробудио... И не могу да опишем срећу, зато сто је коначно био срећан и насмејан, након ових дана краха који је доживео! Његова срећа је и моја срећа, пуно ми је срце, и толико тога бих имао да му кажем и да га загрлим да му дам снагу. Замолио сам да се не сазна да је од мене, нити сам било коме шта говорио… Желео сам да добије ствари и да има ново нешто. Мислим да осети да је од мене и да му је драго, Миљана одмах на кеца каже:"Шта ако је од Давид?!", довољно је било то. Искрено, данас сам најсрећнија особа на свету. Само да је срећан - рекао је Давид за Пинк.рс.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".