Према речима нашег доброобавештеног извора, Милан највећи део свог времена проводи у манастиру Подмаине поред Будве. Ту је и његов духовник, али и блиски рођак, па стога не треба да чуди што је изабрао баш то место како би кроз разна послушања и послове припремио себе за монашки пут, чену већ дуже време стреми.

Како је Курир сазнао, Милан ће, како сада ствари стоје, уочи манастирске славе, на празник Велике Госпојине 28. августа, добити благослов за почетак искушеничког живота. Он ће том приликом бити обучен у мантију, односно више неће носити обичну гардеробу као остали верници. Колико ће његов искушенички стаж трајати, а може и до три године, зависи од одлуке игумана манастира.

Иако се ретко оглашава на Инстаграму, на данашњи празник, поставио је стори али наравно у духовном маниру, а порука је више него чудна када је овај певач у питању.

Фото: Инстаграм принтскрин/ milanstankovic

 

 

- Онај ко воли Бога, пролази кроз таква страдања која човек без дубоке вере у Бога не би могао да издржи, него би душевно оболео. Св. Софроније Сахаров.

Да ли је ово "страдање" процес кроз који Милан тренутно пролази на свом духовном путу или само порука у коју верује, време ће показати.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".