На један од највећих хришћанских празника у емисији "Са звездама на ти" код аутора и водитеља Душана Цакића, Слађа је истакла да а највише проводи време код куће са својој породицом, јер када су празници, знаа да неће радити. Ускрс прослављама баш онако како доликује и како су је мама и бака научиле, да те дане увек памти.

Фото: В. Данилов

 

- Све смо обавиле. Не претерујем ни у чему, јер ми најжалије када се храна баца и гледам да то не буде правише. Јер знате како за овај празник иде - идете, носите добијете и стално се врти по кући и буде свега. Моја бака је умела да офарба стотине јаја, тако је и сада - она се труди да нам офарба на стотине јаја. Генерално све четири смо укључене - увек је срећа присутна. Има ту разних техника, ја највише волим луковину, црвена традиционална боја је обавезна, али и декупаж са салветама. Моја јаја никада нису победник ни за један Ускрс, али своје губитничко јаје обавезно поједем. Учествујем у припремању празничне трпезе, то је обавезно, али увек се и отвори и једна ракија да се залије - рекла је Слађа.

Фото: В. Данилов

 

У наставку, у видеу испод, на видео-платформи "Новости" погледајте специјално ускршње издање емисије "Са звездама на ти".

А сутра, у понедељак 17. априла и на званичном Јутјуб каналу "Вечерњих новости", погледајте ускршњу емисију "Са звездама на ти".