Једно од могло би се рећи заштитних лица најпопуларнијег и најгледанијег музичког такмичења на овим просторима свакако је атрактивна Сања Кужет, па се ретко ко и сећа да се од почетка емитовања емисије променило неколико водитељских парова, а једна од оних која је на не тако леп начин напустила шоу јесте водитељка Звезда Гранда, Љубинка Буба Добросављев која је исти водила 2011. године и након само једне сезоне добила отказ.

После великог кикса током финалне вечери у београдској Арени, Саша Поповић одлучио је да Бубу искључи из такмичења, а водитељу Влади Станојевићу указано је поверење које је и оправдао, те му се директор Гранда захваљивао говорећи како му је он десна рука.

Фото: Јутјуб принтскрин/corvax111

 

 

- Осим што је у готово свакој реченици користила реч суперфинале, константно је грешила, а врхунац се догодио кад је помешала бројеве кандидата, због чега се један од родитеља појавио иза сцене и насрнуо на Владу питавши зашто је „оној глупачи“ дао микрофон, а онда се пожалио и Саши Поповићу - испричао је тада извор близак продукцији.

Фото: Јутјуб принтскрин/corvax111

 

 

- Ако је тако, нека им је са срећом. Још увек нисам разговарала са Сашом Поповицем о будућем ангажману, а иначе је концепт емисије да се сваке године мењају водитељи, тако да то није ништа чудно - рекла је водитељка Звезда Гранда када су кренуле гласине о томе да ће добити отказ.

Након тога потпуно се повукла из јавног живота па се мало тога о Буби Добросављев зна, а на основу онога што објављује на "Инстаграму" може се закључити да се посветила уметности. Бави се сликањем, а познато је и да је 2013. године издала књигу „Чаробни прсти“, као и илустровану новелу „Близаначки пламен“.

 

 

(Story)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".