Ђорђе Ђоковић, директор турнира Српска опен, рекао је да најбољи тенисер планете није скривао добро расположење после жреба.

- Новака очекујемо током сутрашњег дана или у понедељак. У сваком случају биће ту ускоро да се припреми за велики дерби. Очекујем заиста да видимо репризу добрих мечева Новака са Вавринком.

Занимљив је и остатак жреба, а управо се и на то осврнуо директор турнира.

- Невероватан жреб, нема лаких противника. Дефинитивно, биће ово занимљив турнир. Имамо сада прилику да гледамо нека од невероватних ривалстава. У Бањалуку су дошла велика имена светског тениса и задовољан сам због тога.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

 

Оно што би донекле могло да поквари расположење организаторима је најављена киша наредних дана у Бањалуци, али се сви надају да ће велики облак заобићи тениски комплекс.

- Уколико буде кише, немамо план Б. Остаје нам да спојимо снаге и да "одувамо" све облаке што јаче. Видим да нас је данас заобишла киша. Нисам метеоролог, али бих волео да дуне јак ветар и растера облаке.

Бањалука се у минулих неколико месеци променила, умила, освежила, што су приметили и играчи, којима није први пут да бораве у Републици Српској.

- Играчи су препуни позитивних коментара. Неки су недавно боравили на челенџеру у Бањалуци, сви истичу невероватну промену. Затекли су други град, не само тениски центар, већ и улице. Бањалука се освежила, реновирала, не само да је лепша, већ је и чистија. Захвални смо народу Републике Српске који нас подржава на улицама друштвеним мрежама. Привилегија је бити у Бањалуци. Надамо се да ће ово само бити почетак великих догађаја у овом граду - закључио је Ђоковић.

БОНУС ВИДЕО:

ДИЛЕМЕ НИЈЕ БИЛО: Због овога је прекинута утакмица Чукарички - Партизан

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".