Đorđe Đoković, direktor turnira Srpska open, rekao je da najbolji teniser planete nije skrivao dobro raspoloženje posle žreba.

- Novaka očekujemo tokom sutrašnjeg dana ili u ponedeljak. U svakom slučaju biće tu uskoro da se pripremi za veliki derbi. Očekujem zaista da vidimo reprizu dobrih mečeva Novaka sa Vavrinkom.

Zanimljiv je i ostatak žreba, a upravo se i na to osvrnuo direktor turnira.

- Neverovatan žreb, nema lakih protivnika. Definitivno, biće ovo zanimljiv turnir. Imamo sada priliku da gledamo neka od neverovatnih rivalstava. U Banjaluku su došla velika imena svetskog tenisa i zadovoljan sam zbog toga.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Ono što bi donekle moglo da pokvari raspoloženje organizatorima je najavljena kiša narednih dana u Banjaluci, ali se svi nadaju da će veliki oblak zaobići teniski kompleks.

- Ukoliko bude kiše, nemamo plan B. Ostaje nam da spojimo snage i da "oduvamo" sve oblake što jače. Vidim da nas je danas zaobišla kiša. Nisam meteorolog, ali bih voleo da dune jak vetar i rastera oblake.

Banjaluka se u minulih nekoliko meseci promenila, umila, osvežila, što su primetili i igrači, kojima nije prvi put da borave u Republici Srpskoj.

- Igrači su prepuni pozitivnih komentara. Neki su nedavno boravili na čelendžeru u Banjaluci, svi ističu neverovatnu promenu. Zatekli su drugi grad, ne samo teniski centar, već i ulice. Banjaluka se osvežila, renovirala, ne samo da je lepša, već je i čistija. Zahvalni smo narodu Republike Srpske koji nas podržava na ulicama društvenim mrežama. Privilegija je biti u Banjaluci. Nadamo se da će ovo samo biti početak velikih događaja u ovom gradu - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

DILEME NIJE BILO: Zbog ovoga je prekinuta utakmica Čukarički - Partizan

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".