- У првих годину дана испоручили смо грађанима оно што смо обећали и кренули у беспоштедну борбу, као што је и председник рекао - ићи ћемо на мафију колико год опасни били, нећемо стати, и то је оно што смо радили - рекла је Брнабић.

Криминална група "Беливук Миљковић" процесуирана је, како је подсетила, због више кривичних дела, међу којима су удруживање, тешка убистава, отмице, недозвољена прозиводња опојних дрога, држање оружја и силовања.

Оптужница је већ потврдњена у првом степену и адвокати оптужених сада имају право жалбе пред Апелационим судом, рекла је премијер.

Наставили смо истрагу по питању државног удара и прислушкивања председника и доказано је да су 1.882 пута прислишкивани председник као и чланови његове пордице.

Истрага се наставља, неће бити заштићених, идемо до краја, рекала је Брнабић и додала да то није била само претња по државу већ и по живот председника и чланова његове породице.

- Данас у Србији немамо више мафијашких убистава, обрачуна чланова криминалних група увезених из региона - навела је председица Владе Србије.