- U prvih godinu dana isporučili smo građanima ono što smo obećali i krenuli u bespoštednu borbu, kao što je i predsednik rekao - ići ćemo na mafiju koliko god opasni bili, nećemo stati, i to je ono što smo radili - rekla je Brnabić.

Kriminalna grupa "Belivuk Miljković" procesuirana je, kako je podsetila, zbog više krivičnih dela, među kojima su udruživanje, teška ubistava, otmice, nedozvoljena prozivodnja opojnih droga, držanje oružja i silovanja.

Optužnica je već potvrdnjena u prvom stepenu i advokati optuženih sada imaju pravo žalbe pred Apelacionim sudom, rekla je premijer.

Nastavili smo istragu po pitanju državnog udara i prisluškivanja predsednika i dokazano je da su 1.882 puta prisliškivani predsednik kao i članovi njegove pordice.

Istraga se nastavlja, neće biti zaštićenih, idemo do kraja, rekala je Brnabić i dodala da to nije bila samo pretnja po državu već i po život predsednika i članova njegove porodice.

- Danas u Srbiji nemamo više mafijaških ubistava, obračuna članova kriminalnih grupa uvezenih iz regiona - navela je predsedica Vlade Srbije.