Реч је о кратком филму "Наредник" . Милан Марић је тада био студент ФДУ, а како редитељ Никола Љуца каже глумцима није било нимало  једноставно да сниме такве сцене: 

- Милану, Милошу и мени је требала храброст за снимање тог пројекта. Брзо смо се договорили и одмах су прихватили да глуме у филму. Марић је тада био тек друга или трећа година на ФДУ и обојица су физички изгледали другачије него сада, што је и нормално јер је од тада прошло 11 година. Било нам је изазовно да радимо такав филм, а тек смо на снимању схватили колико је то лудо и екстремно јер се до тада у нашој кинематографији нису снимале такве љубавне сцене између два мушкарца - прича Љуца.

Било је потребно убедити их да сниме такве сцене: 

- Пре почетка снимања убеђивао сам их да је веома важно да урадимо ту сцену. Прихватили су без проблема, али им је на сету било веома тешко. Када су схватили да сцену с*кса треба да изведу што уверљивије питали су се како ће то извести. Сећам се да је најзанимљивије био тај бол који су осећали у целом телу јер је та сцена била готово као кореографија. Осећали су непријатност, болела су их колена, а онда смо имали и нападе смеха. Тачно смо знали шта радимо, имали поверења једни у друге и све је испало добро. Они су цареви и као глумци и као људи - каже Љуца и истиче да се данас томе смеју.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Queerovision

 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: