Ово је прва тетоважа младог уметника из Хрватске Дениса Буторца, па је екипа Курир телевизије контактирала певачицу како би рекла своје мишљење о гесту младића: 

- Ово је ингениозно, бистро јер је истетовирао особу која је личност, а не лице. То су компоненте које је он схватио. Он је то урадио зато што је фасциниран са мном. Када ми се обратио, рекао ми је да је дубоко размишљао шта може да истетовира и одлучио је да то баш будем ја. Та тетоважа је скинута с једног мог постера. Волим кликераше. Ово је време кликераша. У овом посрнулом времену где медиокритети, а има их свуда у јавном животу, поготово на естради, покушавају да направе државицу у држави, они се регрутују у ријалитијима и одатле крећу са својим визним режимима и са својим пасошима, кооперирајући даље са мало вишим нивоима... То су ове што ричу док причају "мома воли маму и мама воли мому", с тим певачицама они праве једну кохезију. То је пало друштво у којем се се подржава глупост, неписменост и примитивизам - рекла је Венди па наставила:

Фото: Н. Скендерија

 

- Та хоботница повезана на различитим нивоима покушава да наметне своје системе вредности и да примитивизам победи памет и културу. Зато је јако важно да у затрованој средини имамо овакве људе, наоружане војнике са знањем и са моћима расуђивања и отменошћу и аристократија. Ако Хрвати виде у мојој личности оно што је симбол за чим они теже и чему се диве, онда је то најбољи показатељ успеха и тако се заправо освајају људи. Зар нема већег комплимента од овог? Да би те неко истетовирао, мора да цени твоје квалитете - рекла је одушевљено Венди.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: