Гоца је пре Зорана Шијана у ког је била заљубљена смртно, волела Халида Муслимовића. Певачица је веровала да ће љубав између ње и Зорана трајати вечно, врло брзо су се венчали и добили децу али је идила трагично прекинута. 

- Он је важио за великог заводника откако се појавио на естради. Што се Гоце тиче, с њом га је спојио менаџер који је њу позвао да наступа с Халидом. Убрзо пошто су почели да путују широм региона, зближили су се емотивно и почели да се забављају. Није то била класична веза, бар не с Халидове стране, јер се он у то време виђао и с другим девојкама. Знам да му се Гоца много свиђала, али није планирао с њом брак -рекао је извор за Курир.

Фото: В.Данилов

 

Халид Муслимовић је помогао Гоци Божиновској око њеног трећег албума који је изашао 1989. године "Желим да ме желиш".  

- Гоца је прве две плоче снимила за "Дискос" и "Југодиск", па је прелазак у "Дискотон" био степеник више. За то може захвалити Халиду, јер је он доста помогао у томе - наглашава извор.

Песме, међутим, нису постале посебни хитови, али Гоца је свакако била изузетно тражена певачица. Љубав између њих двоје, са друге стране, пукла је чим се у њеном животу појавио Зоран:

- Отишла је са Златом Петровић у Црну Гору и тамо је срела Зорана. Кад се вратила у Београд, почела је да се забавља с њим, а Халиду је престала да се јавља. Дакле, званичног раскида није било. Муслимовић је од некога чуо да Гоца има новог дечка, па му је све било јасно. Њих двоје су до данас остали у пријатељским односима.

Фото: Д. Мишић

 

Фолкерка, пак, ову везу није признавала.
- Халид и ја смо дугогодишњи пријатељи, радили смо на мом албуму. Ништа више од пријатељства међу нама није било. И сад бисмо се виђали као некад, али раздвојио нас је онај рат. Он ми је и дан-данас остао добар пријатељ - нагласила је за поменуте медије, док се Муслимовић није оглашавао.

(Курир) 

БОНУС ВИДЕО: