Драмски писац Синиша Ковачевић недавно је објавом на Твитеру подигао велику прашину, оставши недоречен да ли се иронично осврнуо на друштвено-политичка дешавања или је коментарисао породичну ситуацију.

- Јутрос сам пред два сведока и пред тадашњом женом (дошао комшилук на кафу) изјавио да више нисам ожењен и сад сам слободан човек. Рекао сам врло гласно и отресито да је све што је стечено само и искључиво моје. Чујем да то може и тако. Слободанке, изволите у ДМ- навео је Ковачевић у својој објави. 

Синиша и његова супруга, глумица Љиљана Благојевић, нису коментарисали буру која се подигла у јавности, али је то уместо њих учинила њихова ћерка Калина. 

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Нећу да улазим у то коме и зашто у медијима одговара да разводи моје родитеље. Дуго сам размишљала да ли да се огласим, јер знам да ће се и од овог направити сензација, али сам осетила потребу да заштитим своје родитеље. Моји родитељи су здрави, срећни и даље у браку. Тужно је што уопште морам да се оваквин темама бавим. Имајте поштовања према њиховим годинама, каријерама и њиховом браку. - написала је Калина на Инстаграму и стала на крај спекулацијама.

БОНУС ВИДЕО: