Пар већ има ћеркицу Миу, а Луна је истакла да јој је ова трудноћа сасвим другачија од прве.

- Ја сам у 14. недељи. Сачекали смо да прође тај ризичан период због ситуације која је била раније. Данас сам била на прегледу и са бебом је све у реду. Прва три месеца су ми протекла лагано. Са Миом ми је баш било мука, све до сад у овој трудноћи нисам имала мучнине. Пар дана се осећам мало лошије. Не видите, али ја имам две грознице око усана, бледа сам и уморна, као да ми је нагло пао имунитет, па ме све нешто мучи. Морам да пијем витамине - рекла је Луна, па наставила.

- Другачије је. Са Миом сам путовала, спавала и одмарала, сад опет имам дете које захтева пажњу. Бебица је већ порасла. Може да се види, мала је. Још увек не знамо на кога личи, али за пар недеља биће и то - истакла је.

 

 

Марко Миљковић тврди да њих двоје већ пар месеци уназад имају смишљено име за другу наследницу, али и да ће девојчица бити истог хороскопског знака као и он.

- Лунин термин је 7-10 дана после мог рођендана. У сваком случају беба ће бити највероватније исти хороскопски знак као ја, вага. Већ неколико месеци знамо како ће нам се девојчица звати, али то не желимо још увек да откривамо - рекао је Марко, на шта се Луна надовезала:

- Прави природни термин за порођај је 12. октобар кад је мој отац рођен. Тата је био толико срећан.

 

 

Луна је испричала и како је схватила да је у другом стању.

- Плакало ми се, болео ме је стомак, јела сам, искочиле су ми бубуљице. Дошла сам један дан, почела да плачем, Марко ме је питао што си таква. Он ми каже да ниси трудна. Ја сам мислила нема шансе. Наговорио ме је да купим тест, јер је тврдио да нисам сва своја - рекла је Луна на Јутјуб каналу брачног пара.

БОНУС ВИДЕО: