Пролеће је време нових почетака, а чини се да ће се управо то догодити и многим знаковима зодијака.

Ован

Коначно ћете свима доказати шта стварно можете. Ако вам односи с партнером у последње време не иду најбоље, онда ће коначно доћи и тренутак када ће вам судбина почети бити наклоњена у љубави.

Ваша финансијска ситуација знатно ће се побољшати, а све то јер ће родбина бити изузетно великодушна. Уз то, имаћете разлога да прославите нешто врло посебно.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Добро је време за планирање одмора или пословног путовања. У првој недељи месеца ваш лични шарм и способност привлачења особа супротног пола значајно ће се повећати.

Одређена особа толико ће вас заинтригирати да ћете с њом покренути врућу, готово бурну романсу. Једино што ће вас ометати у његовању романтичних сусрета је пројект који морате завршити што пре.

Близанци

Све идеје које су вас пратиле последњих месец дана сада ће донети очекиване резултате. Старија особа из вашег ближег окружења већ неко време прати све ваше кораке и поступке.

Што се тиче финансија, пожељећете да будете врло растрошни, али немојте поклекнути искушењу и потрошити више него што морате. Све своје трошкове пажљиво планирајте и тако избегните непотребна разочарања.

Рак

Љубавне везе показаће вам се као приоритет овог месеца. Могуће је да ћете озбиљно почети да размишљате о неким обавезама према другој особи.

Најбоље друштво у слободно време биће вам особа у знаку јарца. Та вас особа импресионира својом сличношћу вама јер баш као и ви не може да стоји чврсто на земљи.

Фото: Профимедиа

 

 

Ако сте слободни, та особа може постати потенцијални кандидат за партнера.

Лав

Почећете да примећујете да сте запоставили своју породицу и себе те се превише окупирали послом.

Професионална питања су важна, али не и најважнија. Постаћете дипломата у сваком смислу, а те ће вам вештине бити потребне како бисте се извукли из спора и пословно и приватно.

Љубав ће привремено стагнирати до краја месеца, а тада ће особе у сталним везама осетити дашак свежег ваздуха, док ће самци развити нову, врућу блискост с неким.

Девица

Припремите се за турбуленције у свом животу. Биће доста стресних ситуација које ће произаћи из неспоразума.

Средином месеца почећете да привлачите пажњу других. Око себе ћете ширити ауру симпатије која ће к вама привући бројне обожаваоце.

У случају да сте већ у стабилној вези добро размислите пре него што се упустите у аферу. Ипак, ако сте усамљени, немојте дуго оклевати, само идите до краја.

Вага

У априлу ће вам олакшање донети то што ће доћи крај многим стварима које су дуго висиле у ваздуху и чекале.

Самци се могу заљубити у особу из своје ближе околине коју уопште нису приметили, а то ће бити обострано.

Фото: Профимедиа

 

 

Осећаћете велику потребу за проширивањем знања и усвајањем нових порука, а посао ће вас додатно натерати на то. Али немојте журити.

Шкорпија

У априлу је дошло вријеме за побољшање односа с вољенима. Особа која вам је јако прирасла срцу чека на вашу већу пажњу и треба јој ваша подршка, па јој морате посветити своје слободно време и осетићете да сте заиста некоме били потребни.

Средином месеца посветићете пажњу особи која има слична интересовања и приступ животу. Већ се неко време појављује уз вас у тренуцима који су вам тешки и компликовани.

Стрелац

Стиже повољан период у којем ће вам све ићи од руке. Оно што се досад сматрало немогућим почеће да се остварује.

Заинтересоваћете особу супротног пола која ће очигледно желети да вас боље упозна. Отворите се свету и људима и припремите се за промене.

Одређена особа рођена у знаку близанаца, стрелца или девице биће вам инспирација за креативне, умно стимулативне активности.

Јарац

У априлу имате најбоље шансе за дугу и трајну везу. Сви невенчани који размишљају о браку управо сада треба да предузму одговарајуће кораке како би изградили своју будућност.

Осетићете неодољиву жељу за боравком међу људима, а због тога вам неће недостајати ниједан приједлог за друштвени догађај. Одлично је време за дружење с пријатељима и познаницима.

Водолија

Април ће бити одличан месец за планирање неколико дана путовања. Највећу прилику за добар одмор имате између 3. и 12. у месецу, стога је не пропустите јер вам се друга неће поновити.

Ово раздобље биће корисно не само за особе у везама већ и за самце. Имате добре шансе пронаћи своју другу половину у непосредном окружењу.

Рибе

Немојте журити са свим новим активностима. Пре него што почнете било шта да радите, размислите о томе унапред.

Особе у сталним везама осећаће досаду и монотонију, а самцима засад неће бити прилике за занимљива познанства јер ће већина људи које сретнете на свом путу бити, према вашем мишљењу, досадна.

Будите пажљиви на послу јер неко од колега гледа само своју корист, пише Задовољна.хр.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".