Proleće je vreme novih početaka, a čini se da će se upravo to dogoditi i mnogim znakovima zodijaka.

Ovan

Konačno ćete svima dokazati šta stvarno možete. Ako vam odnosi s partnerom u poslednje vreme ne idu najbolje, onda će konačno doći i trenutak kada će vam sudbina početi biti naklonjena u ljubavi.

Vaša finansijska situacija znatno će se poboljšati, a sve to jer će rodbina biti izuzetno velikodušna. Uz to, imaćete razloga da proslavite nešto vrlo posebno.

Foto: Profimedia

 

 

Bik

Dobro je vreme za planiranje odmora ili poslovnog putovanja. U prvoj nedelji meseca vaš lični šarm i sposobnost privlačenja osoba suprotnog pola značajno će se povećati.

Određena osoba toliko će vas zaintrigirati da ćete s njom pokrenuti vruću, gotovo burnu romansu. Jedino što će vas ometati u njegovanju romantičnih susreta je projekt koji morate završiti što pre.

Blizanci

Sve ideje koje su vas pratile poslednjih mesec dana sada će doneti očekivane rezultate. Starija osoba iz vašeg bližeg okruženja već neko vreme prati sve vaše korake i postupke.

Što se tiče finansija, poželjećete da budete vrlo rastrošni, ali nemojte pokleknuti iskušenju i potrošiti više nego što morate. Sve svoje troškove pažljivo planirajte i tako izbegnite nepotrebna razočaranja.

Rak

LJubavne veze pokazaće vam se kao prioritet ovog meseca. Moguće je da ćete ozbiljno početi da razmišljate o nekim obavezama prema drugoj osobi.

Najbolje društvo u slobodno vreme biće vam osoba u znaku jarca. Ta vas osoba impresionira svojom sličnošću vama jer baš kao i vi ne može da stoji čvrsto na zemlji.

Foto: Profimedia

 

 

Ako ste slobodni, ta osoba može postati potencijalni kandidat za partnera.

Lav

Počećete da primećujete da ste zapostavili svoju porodicu i sebe te se previše okupirali poslom.

Profesionalna pitanja su važna, ali ne i najvažnija. Postaćete diplomata u svakom smislu, a te će vam veštine biti potrebne kako biste se izvukli iz spora i poslovno i privatno.

LJubav će privremeno stagnirati do kraja meseca, a tada će osobe u stalnim vezama osetiti dašak svežeg vazduha, dok će samci razviti novu, vruću bliskost s nekim.

Devica

Pripremite se za turbulencije u svom životu. Biće dosta stresnih situacija koje će proizaći iz nesporazuma.

Sredinom meseca počećete da privlačite pažnju drugih. Oko sebe ćete širiti auru simpatije koja će k vama privući brojne obožavaoce.

U slučaju da ste već u stabilnoj vezi dobro razmislite pre nego što se upustite u aferu. Ipak, ako ste usamljeni, nemojte dugo oklevati, samo idite do kraja.

Vaga

U aprilu će vam olakšanje doneti to što će doći kraj mnogim stvarima koje su dugo visile u vazduhu i čekale.

Samci se mogu zaljubiti u osobu iz svoje bliže okoline koju uopšte nisu primetili, a to će biti obostrano.

Foto: Profimedia

 

 

Osećaćete veliku potrebu za proširivanjem znanja i usvajanjem novih poruka, a posao će vas dodatno naterati na to. Ali nemojte žuriti.

Škorpija

U aprilu je došlo vrijeme za poboljšanje odnosa s voljenima. Osoba koja vam je jako prirasla srcu čeka na vašu veću pažnju i treba joj vaša podrška, pa joj morate posvetiti svoje slobodno vreme i osetićete da ste zaista nekome bili potrebni.

Sredinom meseca posvetićete pažnju osobi koja ima slična interesovanja i pristup životu. Već se neko vreme pojavljuje uz vas u trenucima koji su vam teški i komplikovani.

Strelac

Stiže povoljan period u kojem će vam sve ići od ruke. Ono što se dosad smatralo nemogućim počeće da se ostvaruje.

Zainteresovaćete osobu suprotnog pola koja će očigledno želeti da vas bolje upozna. Otvorite se svetu i ljudima i pripremite se za promene.

Određena osoba rođena u znaku blizanaca, strelca ili device biće vam inspiracija za kreativne, umno stimulativne aktivnosti.

Jarac

U aprilu imate najbolje šanse za dugu i trajnu vezu. Svi nevenčani koji razmišljaju o braku upravo sada treba da preduzmu odgovarajuće korake kako bi izgradili svoju budućnost.

Osetićete neodoljivu želju za boravkom među ljudima, a zbog toga vam neće nedostajati nijedan prijedlog za društveni događaj. Odlično je vreme za druženje s prijateljima i poznanicima.

Vodolija

April će biti odličan mesec za planiranje nekoliko dana putovanja. Najveću priliku za dobar odmor imate između 3. i 12. u mesecu, stoga je ne propustite jer vam se druga neće ponoviti.

Ovo razdoblje biće korisno ne samo za osobe u vezama već i za samce. Imate dobre šanse pronaći svoju drugu polovinu u neposrednom okruženju.

Ribe

Nemojte žuriti sa svim novim aktivnostima. Pre nego što počnete bilo šta da radite, razmislite o tome unapred.

Osobe u stalnim vezama osećaće dosadu i monotoniju, a samcima zasad neće biti prilike za zanimljiva poznanstva jer će većina ljudi koje sretnete na svom putu biti, prema vašem mišljenju, dosadna.

Budite pažljivi na poslu jer neko od kolega gleda samo svoju korist, piše Zadovoljna.hr.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".