Закорачили смо у прве дане априла. Управо то је прилика да завиримо мало у будућност и видимо шта је то што нас очекује у овом првом пролећном месецу.

Звезде су постављене тако да ће појединим знаковима Зодијака да се искристалишу ствари, па ће моћи боље да разумеју своју сврху и вештине које поседују. 

Неки ће добити нову снагу потребну за почетак и завршетак неких заостатака.

Астролози су проучили месец који је пред нама и кажу да у априлу можемо очекивати три посебно срећна и повољна дана од којих сваки хороскопски знак може имати користи, само је важно препознати добру прилику и онда је искористити, пише 24сата.хр.

4. април

То је, како кажу астролози, "огледални датум" јер у њему имамо две четворке, а број 4 у нумерологији представља 4 елемента - Земљу, Воду, Ватру и Ваздух.

Тог дана важно је обратити посебну пажњу на све што је хитно у вашем животу.

Такође, време је погодно за куповину и упознавање нових људи, било лично или преко интернета. Важно је да се додатно посветите породици, пријатељима, односно свим драгим људима који вам улепшавају свакодневицу.

На крају тог дана приуштите себи пристојан одмор, опустите се.

14. април

Тог дана Венера формира квадрат са Сатурном. То је датум који најављује хармонију и треба га користити. Период је добар за вас да застанете и размислите о циљевима у животу према којима бисте морали да идете.

Неке ствари ће вам се искристализовати, боље ћете разумети своју сврху и које вештине поседујете, којих можда до сада нисте били свесни. Осетићете снагу потребну за нови почетак и да завршите неке заостатке и то свакако треба да искористите.

Осим тога, можда ћете тог дана чути и неку критику, али немојте одмах заузети став да се свађате, већ размислите о томе – то је конструктивна критика која ће вам олакшати живот. Послушајте савете од људи за које знате да вам је стало.

22. април

Тог датума на небу ће бити пљусак лиридских метеора, а астролози ову појаву повезују са буђењем оптимизма код људи и већом добротом коју показују једни према другима.

Максимум ове позитивне енергије осетиће се у ноћи са 22. на 23. април, али ће цео 22. април бити веома повољан за чишћење ума од свега негативног што се временом накупило.

Време је да се ослободите свега што вас спутава и обесхрабрује. Пронађите снагу у себи и храбро корачајте ка циљу који сте себи поставили. Такође, имајте на уму да ћете у свему бити успешнији ако покажете мало више љубазности и топлине према другим људима.