Љубавни живот Жељка Ражнатовића Аркана и данас, 23 године после његове смрти, интригира јавност. Покојни супруг Светлане Цеце Ражнатовић оставио је иза себе - деветоро деце. 

У браку са Наталијом Мартиновић добио је близанце Војина и Николу, те ћерке Милену и Машу, са фолк звездом Вељка и Анастасију, док су Михајло, Софија и Анђела рођени у ванбрачним везама.

Као што је већ познато, Цеца није прва певачица која је завела Ражнатовића. Крајем осамдесетих шушкало се да је био у вези са Дорис Драговић, која је у то време била звезда у успону.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Дорис драговић Службни канал

 

 

Владимир Перовић, један од најпознатијих естрадних менаџера некадашње Југославије и власник чувене "Дуге", испричао је својевремено како је затекао хрватску певачицу и команданта Српске добровољачке гарде у сепареу свог ноћног клуба.

‒ Дорис Драговић сам ја први довео у Београд. Она се са мном дружила и живела је код мене у Београду – испричао је својевремено Перовић.

Када су се пословно разишли, Дорис и Влада се нису више виђали све до једне ноћи када ју је са Арканом затекао у свом клубу.

Фото: Н. Параушић

 

 

‒ Аркан и Дорис упознали су се негде у граду. Знам да их ја нисам упознао. Она је тада дошла са њим код мене у клуб. Када сам се у један сат појавио у локалу, они су већ били тамо. После је Дорис то негирала у хрватским новинама. Била је то велика афера. Објављене су биле и слике како она седи са њим у сепареу ‒ открио је Перовић.

Према наводима извора ближе упућених у њихов емотивни однос, Аркан је наводно наговарао Дорис да се због њега пресели у Београд, али та прича никада није потврђена.

Подсетимо, од 1990. године Дорис је у браку са некадашњим ватерполистом Мариом Будимиром, са којим је исте године добила сина Борну.

(hellomagazin)

БОНУС ВИДЕО: