Немања Гудељ, дечко Анастасије Ражнатовић, мувао је Кију Коцкар. Гудељ је Кији слао поруке, што је Коцкарева и потврдила.

Наиме, Кија је прошле недеље однела мобилни на сервис, а сервисер је, док јој је мењао екран, ушао на Кијин Инстаграм профил и одмах јавио одређеним људима. 

 

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, истина је да је Гудељ Кији слао поруке, срцад, те да је мувао, али то се све дешавало у периоду пре његове везе са Анастасијом. Кија му је на поруке одговорила тада само "кратко ха-ха-ха", а једино је чудно што је њен одговор уследио после толико времена.

- Страшно је то што се догодило. Баш ме брига за поруке које ми је он слао, или било ко други, више ме занима то што ми је угрожена приватност, као и приватност мојих другарица коије нису јавне личности. Ту је и моја преписка са Каћом Живковић у којој се јасно види да смо многе оговарале. Свакако сам се највише забринула за садржаје које су ми слали пријатељи који нису део јавности, али добро, на крају је све испало ОК. Што се Гудеља тиче, тачно је да сам му одговорила са ха- ха-ха, и то много касније пошто су ми поруке од њега стигле. Свакако, он није мој тип, а мене не занимају активни фудбалери - рекла је Кија кроз смех.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Иначе, међу порукама у Кијином инбоксу има и порука познатих фудбалера од којих су неки у репрезентацији, а имају и девојке и жене, па су Кију и за то новинари питали, а она је рекла:

- Као што рекох, не занимају ме активни фудбалери, али свакако ми импонују комплименти и то што ми се мушкарци удварају.

Иначе, новинари су сазнали и да је Кија недавно раскинула дугу везу коју је крила од медија, а у питању је човек који је врло моћан у Шпанији. Заправо, сва њена путовања у последње две године била су због њега јер он није хтео да долази у Србију због њене популарности будући да не воли да се експонира. Он је у Шпанији познат, њених је година, бави се бизнисом и опасан је фрајер.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

- После два месеца колико је прошло од раскида могу да кажем да сам била у јако квалитетној вези, па не чуди што су ми сва мувања из инбокса била само за коментар ха-ха-ха! Била сам усредсређена на иностранство, зато сам се и повукла, заиста ми је био потребан ресет, али сада сам се вратила - рекла је Кија.

(Србија Данас)