LJubavni život Željka Ražnatovića Arkana i danas, 23 godine posle njegove smrti, intrigira javnost. Pokojni suprug Svetlane Cece Ražnatović ostavio je iza sebe - devetoro dece. 

U braku sa Natalijom Martinović dobio je blizance Vojina i Nikolu, te ćerke Milenu i Mašu, sa folk zvezdom Veljka i Anastasiju, dok su Mihajlo, Sofija i Anđela rođeni u vanbračnim vezama.

Kao što je već poznato, Ceca nije prva pevačica koja je zavela Ražnatovića. Krajem osamdesetih šuškalo se da je bio u vezi sa Doris Dragović, koja je u to vreme bila zvezda u usponu.

Foto: Jutjub printskrin/ Doris dragović Službni kanal

 

 

Vladimir Perović, jedan od najpoznatijih estradnih menadžera nekadašnje Jugoslavije i vlasnik čuvene "Duge", ispričao je svojevremeno kako je zatekao hrvatsku pevačicu i komandanta Srpske dobrovoljačke garde u separeu svog noćnog kluba.

‒ Doris Dragović sam ja prvi doveo u Beograd. Ona se sa mnom družila i živela je kod mene u Beogradu – ispričao je svojevremeno Perović.

Kada su se poslovno razišli, Doris i Vlada se nisu više viđali sve do jedne noći kada ju je sa Arkanom zatekao u svom klubu.

Foto: N. Paraušić

 

 

‒ Arkan i Doris upoznali su se negde u gradu. Znam da ih ja nisam upoznao. Ona je tada došla sa njim kod mene u klub. Kada sam se u jedan sat pojavio u lokalu, oni su već bili tamo. Posle je Doris to negirala u hrvatskim novinama. Bila je to velika afera. Objavljene su bile i slike kako ona sedi sa njim u separeu ‒ otkrio je Perović.

Prema navodima izvora bliže upućenih u njihov emotivni odnos, Arkan je navodno nagovarao Doris da se zbog njega preseli u Beograd, ali ta priča nikada nije potvrđena.

Podsetimo, od 1990. godine Doris je u braku sa nekadašnjim vaterpolistom Mariom Budimirom, sa kojim je iste godine dobila sina Bornu.

(hellomagazin)

BONUS VIDEO: