Глумицу Милицу Милшу на мале екране вратила је улога Лале Додер у серији "Закопане тајне" која се од недавно приказује на ТВ Пинк, а за коју је сценарио писао њен супруг Жарко Јокановић.

Ова глумица, коју су прославиле серије Синише Павића, а која је неколико година играла главну улогу у теленовели "Игра судбине", пре глуме бавила се манекенством. Једнако као и садађње занимање, и први позив донео јој је много лепог.

- Свака професија која се воли је привилегија и срећа. Глума је лепа јер можемо да путујемо и на разна гостовања. А волим да упознајем нове људе и пределе. Прва представа "Женски оркестар" одвела ме је у Единбург на фестивал, потом на фестивал у Мексику, а требало је да идем и у Јапан и Изралел, али се земља распала и ти планови су пропали - испричала је Милица за ТВ Екран.

- Такође, са глумом сам ишла у Москву, па Јерослављев, а онда са филмом "Живана" у Гетенборг на фестивал... С друге стране, као манекенка снимала сам рекламе по свету, а чак сам по месец дана живела у Тајланду и у Лондону - истакла је глумица.

(ТВ Екран)

БОНУС ВИДЕО: