Глумица Милица Милша годинама ужива у браку са сценаристом Жарком Јокановићем. Заједно су прошли кроз бројне и лепе и ружне животне ситуације, а једно другом увек су били ослонац. Она је отворено говорила да је било и таквих периода када није имала новац, али да породична подршка никада није изостала.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Мени је потпуно нормално да у животу некад немате пара за инфостан. То је све живот. Некад имате, некад немате. И кад сам имала и кад нисам имала ни 200 динара у џепу имала сам моју породицу. Увек смо се држали и увек нам је било лепо. Исто је, то нема везе са новцем и имањем - признала је Милица у ''Магазину Ин''.

Фото: Катарина Михајловић

 

 

Милица и Жарко недавно су купили нови стан. Пентхаус модерно опремљен синоним је за луксуз. Дневна соба, трпезарија и кухиња су спојени у један, отворен простор, што је сан скоро свих жена. 

- "Игра судбине" им се дефинитивно исплатила. Како Жарков сценарио, тако је и Милица имала велики утицај на публику. Њих двоје никада нису волели да истичу колико новца зарађују, али знамо са сигурношћу да се од глуме добро живи, нарочито када је пројекат успешан као овај. Нису желели да протраће новац, па су одлучили да инвестирају у некретнину, што је паметно - истакао је својевремено за "Блиц" аномини извор.

Фото: В. Данилов

 

 

Милица и Жарко прошле године напустили су серију "Игра судбине" након свађе са продуцентима, а то је потом учинило још 30 глумаца из овог остварења.

Они су нашли своје место у новој Жарковој серији, а реч је о пројекту под називом "Закопане тајне" у којем Милица игра главну улогу.

БОНУС ВИДЕО: