Ово за "Новости" прича Јасмина Ракић, полицијска службеница, која је са колегама прва ушла у стан у Улици Ружице Сокић 8 на Миријеву у којем је Урош Пашајлић дуже време држао заточену своју осмогодишњу ћеркицу Л. П.

- У служби сам већ 20 година и никада нешто слично нисам доживела - каже нам Јасмина Ракић.

- Први осећај када смо схватили да је девојчица жива, било је олакшање, али  већ у другом тренутку, а с обзиром на њен физички изглед, јер је деловала запуштено и исцрпљено, морали смо хитно да реагујемо, како би јој што пре била указана помоћ. Девојчицу смо извадили из каде, није пружала никакав отпор, иако смо за њу били странци. Утоплили смо је и чекали Хитну помоћ. Иако смо професионалци и дуго у служби, ово је оставило дубок траг на све нас.

Подсетимо, Урош Пашајлић (38) доведен је у Прво основно јавно тужилаштво, где ће данас бити саслушан.

Фото: Д. Миловановић

 

Као што је већ раније тужилаштво саопштило он се сумњичи да је извршио кривишно дело насиље у породици и кривично дело противправно лишење слободе на штету невенчане супруге, као и да је извршио кривично дело запуштање и злостављање малолетног лица и кршење породичних обавеза у односу на дете.

Подсећања ради, отац је ћерку годинама држао заточену у стану, дете никада није уписало школу, нити било код лекара.

Фото: Новости, МУП

 

Случај је расветљен након што је Уроша за насиље пријавила емотивна партнерка Ивана Л., која је испричала надлежним органима како је насилник њу, као и његову ћерку, држао заточене у стану. Он је Ивану тукао и злостављао, а тек након њене пријаве откривена је трагична судбина девојчице.

БОНУС ВИДЕО:

ПОТРЕСНО: Александровац се опростио од Драгана Вујића Гаргија

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".