- Затражио је да му дозволе да види супругу, која га, за сада, подржава, јер не верује да је тачно то за шта се терети - наводи извор „Новости“

- Остаје да се види на који начин ће његов искази и признање утицати на даљи однос.

Како су „Новости“ јуче објавиле, осумњичени је на саслушању био причљив. Не само да је признао кривична дела, већ је и понудио „објашњење“ за њих, а она су укратко, стала у реченицу да он не бежи од своје кривице, али да сматра да није само он крив због свега што се десило.

У Вишем јавном тужилаштву су децидни у вези са тим да не откривају ниједан детаљ са из истраге, управо заштите идентитета жртава. Саопштено је да је донета наредба о спровођењу истраге због постојања основа сумње да у два продужена кривична дела: обљуба са дететом и приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију.

Фото: Фејсбук

 

Предлог за притвор је према сазнањима „Новости“ усвојен у среду касно поподне. Истрага, која већ траје недељама се наставља и докази компромитујући по осумњиченог за обљубу се само гомилају. Безмало се на дневном нивоу скидају слике и други материјал са мобилних телефона у власништву осумњиченог.

За кривично дело обљубље или са њој изједначен чин са дететом запрећена казна затвора је од пет до 12 године, док је за друго кривично дело, за које је осумњичен Ж.Н,а односи се на порнографски материјал настао искоришћавањем малолетног лица, предвиђена казна затвора од три месеца до три године.

БОНУС ВИДЕО:

ВОЗАЧ ГСП УМРО ЗА ВОЛАНОМ: Позлило му током вожње, аутобус потом налетео на четири аутомобила

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".