Policija već četiri dana intenzivno traga za ocem iz pakla sa Zvezdare. Dok traje potraga za njim, njegova ćerkica koja je preživela pakao oporavlja se u bolnici.

Nesrećno dete živelo je i spavalo godinama u đubretu, u kadi, zatvorena u stanu. Dana nije videla. Za to vreme, njen otac glumio je influensera na društvenim mrežama. Hvalio se vožnjama kroz grad sa drugarima. O devojčici za to vreme niko nije brinuo.

Snimci koje je Pašajlić objavljivao na svom Jutjub kanalu, sada bude dodatnu jezu, jer ovaj otac iz pakla snimao se u kadi u kojem je njegovo dete spavalo. Snimao je jezive scene iz podruma, zatrpanog nameštajem, ali i izmetom.

Podsetimo, policija je danas objavila fotografiju Uroša Pašajlića za kojim se intenzivno traga. On se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

- Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630 - navode u MUP.

Foto: MUP

 

Kako je "Blic" ranije objavio, devojčica (8) koju je Pašajlić do pre tri dana godinama držao zatočenu u stanu, kao roba, bila je u veoma teškom stanju kada ju je našla policija. Kako saznaje "Blic", dete je po dolasku u bolnicu bilo dehidrirano, izgladnelo i zapušteno, a kada su je videli svi dežurni doktori su - zaplakali.

Jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž Pašajlić brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

Foto: Novosti

 

Foto: Novosti

 

Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama izjavila je da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

- Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I. L, osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom - kaže izvor.

BONUS VIDEO:

U PIKAPU STRADALE DVE OSOBE: Prvi snimci sa mesta teške saobraćajne nesreće kod Nikšića

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".