Април 2023. са сигурношћу се може назвати „ватреним“ месецом јер ће број планета у знаку Овна генерисати невероватну енергију за кардиналне промене. Осим што ће Сунце и Јупитер бити у Овну, у истом знаку биће и прво помрачење у 2023. години.

А како је Ован задужен за започињање нечег новог, свакако ће неке знакове “натерати” да делују врло одлучно и буквално у једном дану промене своје животе.

Ован

Представници овог знака имаће жељу да цео живот почну испочетка, као да је то последња прилика и да се више не може одлагати. Зато Ован може одлучно и изненада да промени посао, изглед или имиџ, а може размишљати и о разводу или браку.

И помрачење ће утицати на ваш однос према себи и другима, као да ћете схватити да желите да промените себе, своју околину и живити другачије.

Фото: Профимедиа

 

 

Шта год да одлучите да промените, донеће вам раст, без обзира колико страшно било оно што сте учинили.

Лав

Лавови ће се пробити до нових перцепција стварности. Очекујте неки савет или мотивацију од цењене особе која ће вам бити одскочна даска. Ова вам енергија може окренути главу и можда ћете се осећати помало преоптерећено.

Веће промене могу се односити на идеје за образовање, путовања или неки међународни пројект.

Стрелац

За представнике овог знака може доћи до искорака и радикалне промене по питању деце – нпр. трудноћа, рођење детета или код одрасле деце неки леп и радостан догађај.

Можда ћете размишљати о отварању сопственог посла или ћете имати нови хоби који може бити везан уз спорт.

Изненада ћете се заљубити и упустити у нову везу која ће вам пружити више среће, самопоштовања и радости, па ћете се осећати још живље, пише Атма.хр.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".