Неки су људи хладни као лед и ништа не може измамити сузу на њихово лице, док се неки расплачу чак и на ситницу. И баш хороскопски знак може да буде индикатор емоција.

Рак

Ракови су познати по својој осетљивости и емпатији. Они су изузетно емотивни и воле се повезати с другим људима на дубоком нивоу. Ракови су такође врло нежни и брижни према ближњима, што их чини једним од најемотивнијих хороскопских знакова.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Рибе су врло интуитивне и емпатичне особе које су изузетно осетљиве на емоције других људи. Оне често доживљавају велику тугу и узбуђење, а њихова осетљивост може их преплавити. Рибе се воле повезати с људима и знају како слушати и подржати друге у тешким тренуцима.

Лав

Лавови су познати по својој великој страсти, али њихове емоције се могу врло брзо променити. Они су врло интензивни и често се боре с изражавањем својих осећаја на прикладан начин. Лавови такође могу бити врло заштитнички настројени према својим ближњима и врло су лојални својим пријатељима и породици.

Вага

Фото: Профимедиа

 

 

Ваге су познате по својој љубазности и способности да разумеју друге људе. Оне су врло отворене према другима и често се труде да избегну конфликтне и стресне ситуације. Ваге су врло сензитивне на емоције око себе и често се боре с доношењем одлука јер се труде да узму у обзир све стране, преноси Индеx.хр.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".