April 2023. sa sigurnošću se može nazvati „vatrenim“ mesecom jer će broj planeta u znaku Ovna generisati neverovatnu energiju za kardinalne promene. Osim što će Sunce i Jupiter biti u Ovnu, u istom znaku biće i prvo pomračenje u 2023. godini.

A kako je Ovan zadužen za započinjanje nečeg novog, svakako će neke znakove “naterati” da deluju vrlo odlučno i bukvalno u jednom danu promene svoje živote.

Ovan

Predstavnici ovog znaka imaće želju da ceo život počnu ispočetka, kao da je to poslednja prilika i da se više ne može odlagati. Zato Ovan može odlučno i iznenada da promeni posao, izgled ili imidž, a može razmišljati i o razvodu ili braku.

I pomračenje će uticati na vaš odnos prema sebi i drugima, kao da ćete shvatiti da želite da promenite sebe, svoju okolinu i živiti drugačije.

Foto: Profimedia

 

 

Šta god da odlučite da promenite, doneće vam rast, bez obzira koliko strašno bilo ono što ste učinili.

Lav

Lavovi će se probiti do novih percepcija stvarnosti. Očekujte neki savet ili motivaciju od cenjene osobe koja će vam biti odskočna daska. Ova vam energija može okrenuti glavu i možda ćete se osećati pomalo preopterećeno.

Veće promene mogu se odnositi na ideje za obrazovanje, putovanja ili neki međunarodni projekt.

Strelac

Za predstavnike ovog znaka može doći do iskoraka i radikalne promene po pitanju dece – npr. trudnoća, rođenje deteta ili kod odrasle dece neki lep i radostan događaj.

Možda ćete razmišljati o otvaranju sopstvenog posla ili ćete imati novi hobi koji može biti vezan uz sport.

Iznenada ćete se zaljubiti i upustiti u novu vezu koja će vam pružiti više sreće, samopoštovanja i radosti, pa ćete se osećati još življe, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".