После тога су испливале да је Марко преварио Луну и да се иселио из стана. Пар се огласио да је све у најбољем реду.

- Заиста је све како треба, ништа се није десило. Да се понављам као папагај, да причам једно те исто у круг... Досадна сам и себи и другима. Да је било шта било, људи би знали. Све је супер, све је у најбољем реду. Глупе теорије, глупе приче, то је све што могу да кажем на ту тему - саопштила је Луна која није била активна на Јутјуб каналу због здравствених проблема ћерке Мие. 

- Миа спава, она је добро. Имали смо неке здравствене проблемчиће са њом, то је сада та фаза, то време када пролази кроз прехладе из вртића. Имала је и неку интервенцију, вадили смо тај трећи крајник, морали смо. Имали смо баш велики стрес око ње, ја сам осетљива мајка, сваку ситницу код ње тешко прихватам. Сада је, хвала драгом Богу, све како треба, само тако и да остане.

 

 

Пре него што је започела породични живот, Луна је пазарила стан на Новом Београду који је купила од свог учешћа у ријалитију. Открила је да ли и даље поседује некретнину: 

- И даље је тај стан у мом власништву, издајемо га. Тамо сада живи једна породица, тај стан ми је добро дошао у животу. Мама је била задужена за то да купи стан док сам ја у ријалитију, ко зна шта бих ја урадила са тим парама. Она је паметно искористила тај новац јер сам је ја замолила тако. Тај стан је супер инвестиција, на супер је локацији и не може да буде добар. Да ли за децу, да ли да се прода, увек је добра инвестиција.

 

 

Пред љима су бројни планови: 

- Себе за пет година замишљам као успешну жену, са проширеном породицом, даће Бог. Деца су највеће богатство, треба рађати. Да у браку све остане како треба, да ширимо послове, отворимо нешто ново... Важно ми је само да будем срећна, испуњена - рекла је Луна у емисији "Премијера - Викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО: