Posle toga su isplivale da je Marko prevario Lunu i da se iselio iz stana. Par se oglasio da je sve u najboljem redu.

- Zaista je sve kako treba, ništa se nije desilo. Da se ponavljam kao papagaj, da pričam jedno te isto u krug... Dosadna sam i sebi i drugima. Da je bilo šta bilo, ljudi bi znali. Sve je super, sve je u najboljem redu. Glupe teorije, glupe priče, to je sve što mogu da kažem na tu temu - saopštila je Luna koja nije bila aktivna na Jutjub kanalu zbog zdravstvenih problema ćerke Mie. 

- Mia spava, ona je dobro. Imali smo neke zdravstvene problemčiće sa njom, to je sada ta faza, to vreme kada prolazi kroz prehlade iz vrtića. Imala je i neku intervenciju, vadili smo taj treći krajnik, morali smo. Imali smo baš veliki stres oko nje, ja sam osetljiva majka, svaku sitnicu kod nje teško prihvatam. Sada je, hvala dragom Bogu, sve kako treba, samo tako i da ostane.

 

 

Pre nego što je započela porodični život, Luna je pazarila stan na Novom Beogradu koji je kupila od svog učešća u rijalitiju. Otkrila je da li i dalje poseduje nekretninu: 

- I dalje je taj stan u mom vlasništvu, izdajemo ga. Tamo sada živi jedna porodica, taj stan mi je dobro došao u životu. Mama je bila zadužena za to da kupi stan dok sam ja u rijalitiju, ko zna šta bih ja uradila sa tim parama. Ona je pametno iskoristila taj novac jer sam je ja zamolila tako. Taj stan je super investicija, na super je lokaciji i ne može da bude dobar. Da li za decu, da li da se proda, uvek je dobra investicija.

 

 

Pred ljima su brojni planovi: 

- Sebe za pet godina zamišljam kao uspešnu ženu, sa proširenom porodicom, daće Bog. Deca su najveće bogatstvo, treba rađati. Da u braku sve ostane kako treba, da širimo poslove, otvorimo nešto novo... Važno mi je samo da budem srećna, ispunjena - rekla je Luna u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO: