Певач је купио овај стан од 200 квадрата у Доминиканској Републици, а према медијским наводима, налази се само 50 метара од обале мора. Без обзира на то што је на естради већ пет деценија, они и супруга морали су да подигну кредит да  би купили ову некретнину у доминиканском летовалишту у Пунта Кану пре две године.

- Марта је кућу сређивала четири месеца и уживала је у томе. Зграда се налази на 50 метара од мора. Оне уживају, а ја радим. И треба тако - открио је једном приликом Миле.

Супруга и ћерка познатог певача уживају по неколико месеци под карипским сунцем проводе и нису се покајали због папрене инвестиције од, како се нводило, 300.000 евра.

− Једном су Марта и Елена отишле у Доминикану и кад су се вратиле, само су понављале Доминикана, па Доминикана. Обе су изразиле жељу да чешће бораве тамо, а ја сам онда рекао: "Ако волите, изволите" ‒ испричао је Миле Китић.

Певачица је луксузни стан опремила у минималистичком стилу, без сувишних детаља, а у првом плану је бела боја, како у собама, тако и на огромној тераси. Приземље и спрат повезани су једноставним дрвеним степеницама без ограде, на поду је бели мермер, а беле боје је и намештај.

На тераси се поред лежаја може видети и ђакузи у ком Марта посебно ужива. Са терасе је одличан поглед на море и палме. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: