С обзиром на то да је до Авале лако стићи, породица Киш често угосте пријатеље у викендици, где се проводе далеко од очију јавности.

Љуљашке, стазе, поток, камена тераса и многи други детаљи куће и околине подсећају на морску идилу, а за све то заслужан је највише Леин супруг Момчило Јокић. Како је водитељка раније причала, он је својевремено пројекат осмислио сам, те је највише заслужан за мир који данас имају.

 

 

- Морам да се похвалим да је све ово осмислио мој супруг, с обзиром на то да је уложио много труда и рада, не смем да га не споменем. Нажалост, данас нико није код куће, ни Момчило ни ћерка Сара Миа - рекла је својевремено.

 

 

- Стално смо овде, нема сврхе да будемо у граду, поготово преко лета када су велике врућине. Ова тераса је, као што видите, сва у камену, подсећа мало на морски амбијент. С обзиром на то да је мој супруг из Херцег Новог, он је осмислио да ово буде наше море надомак Београда, и мислим да је успео у томе. Он брине о целом имању и башти. Вечери проводимо на тераси јер пирка ветар. Током дана смо у базену или ручамо у коноби. Није овде као у Београду да не можеш да заспиш од буке пре два после поноћи. Овде сам у десет ушушкана.

 

 

Леин супруг је мислио на сваки детаљ.

- Овај поток је такође осмислио и направио Мома. У њему чувамо праве рибице. Седнеш поред, узмеш књигу или пустиш музику и осећаш да си далеко од свих проблема, а да не причам о послу, хаосу у граду... Али оно што је најатрактивније у нашем дворишту је свакако базен. Углавном Сарини пријатељи долазе да уживају крај базена. Овде они праве журке, пуштају музику, роштиљају и уживају максимално. И ја немам ништа против, базен и јесте за младе. Није нас време послужило, па нисмо избацили све што иде уз базен, гарнитуре, лежаљке, имамо и гуму у облику фламингоса, прави летњи амбијент - рекла је Леа.

 

 

Њихова мезимица, такође, често на Авалу долази са друштвом где напуни батерије чим уграби слободно време.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".