Метеоролошкиња једне локалне телевизије у Лос Анђелесу изненада се онесвестила у преносу уживо у суботу ујутру.

Колегинице Алисе Карсон Шварц, која презентује временску прогнозу у јутарњем програму, морале су да прекину тај сегмент емисије када се Алиса наслонила главом на пулт као да јој није добро, а потом уназад пала иза њега.

Алиса је покушала да остане мирна и предупреди несвестицу, али је она била бржа. Она се полако пресамитила док јој глава није дошла до стола за којим је стајала. Њене колегинице то нису приметиле истог момента. Након неколико секунди, Ким се отео узвик док је њена колегиница падала из астола, док је Медина гледаоцима рекла да ће да "направе кратку паузу", пише Њујорк пост.

Јутарњи програм се није вратио у сегмент уживо.

Шварц је касније, око 14.30 сати, на Фејсбуку објавила да ће да буде у реду и захвалила се пријатаљима и гледаоцима на жељама за опоравак. Није сигурно због чега се онесвестила, али слично јој се десило 2014. године, када је радила на другој телевизији. Она је тада повраћала док је емисија ишла уживо, а дијагностиковано јој је "цурење" срчаног вентила.

- Желим да се захвалим Алисиним сарадницима који су одмах реаговали да јој помогну и позвали Хитну помоћ. Алиса се тренутно налази у болници. Надамо се да ћемо ускоро да имамо више информација. У међувремену, она је у нашим мислима и молимо се да јој ускоро буде боље - рекао је потпредседник медијске куће ЦБС из Лос Анђелеса.

БОНУС ВИДЕО: