Обожавате беле патике, али када дође ред на чишћење, хватате се за главу? Не знате да ли да их радије  оперете ручно и на који начин, или да их једноставно убаците у машину за веш.

Један момак по имену Армен, познат по својим корисним кућним саветима, овога пута је свима са белим патикама олакшао муке. Он је поделио генијалан трик како да их на приордан начин очистите, а све што вам треба је кромпир.

"Узмите кромпир, преполовите га, а затим направите још један мали рез овако. Онда зграбите једну од својих прљавих патика и протрљајте равну страну кромпира", почиње Армен да објашњава у свом видеу. Резултат ће вас одушевити. Након мало рибања кромпиром добићете блиставо беле патике.

Како даље каже, скроб и шећери у кромпиру помажу да се прљавштина отклони. Предност овог начина чишћења патика јесте што не морате да користите никакву хемију, већ је све природно, без токсичних материја.

"Одбаците све те производе са токсичним хемикалијама, уштедите новац и користите кромпир", рекао је он за крај, док су људи били одушевљени овим триком.

 

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".