Вук је токм снимања љубавних сцена са колегиницом Нином Јанковић био у непријатној ситуацији, јер је глумица доживела једну врсту блокаде. 

- Ако се један глумац укочи, онда ни други не може да функционише. Лакше ми је да скочим са запаљене зграде, него да имам интимне односе на филму. Нема ништа од тога ако се партнер укочи, то је онда као да имаш две даске на самом сету. Непријатан је осећај, јер на сету имате 300 људи који гледају само у вас. Дишу ти за вратом током тих сцена, и самим тим постаје нелагодно, јер је фокус на вама – изјавио је глумац који је напоменуо да ће шеста сезона серије бити одлична. 

 

 

- Част ми је што сам део ове екипе. Да није толико успешно, не би толико сезона ни било снимљено. Све могу најлепше да кажем о својим колегама. 

Вук је са задовољством сарађивао са глумицом Јована Стојиљковић у серији "Вера". 

- Јована је феноменална и дивно биће, одлична је глумица. Све је успела да донесе, јер се потрудила око акцента, иако није из тих крајева. На леп начин смо у филму "Вера", Јована и ја успели да изведемо љубавне сцене – говори Костић. Костића ће у серији "Певачица" публика имати прилику видети у сасвим другом лику.  

- Сада глумим нешто друго. Нумеролог сам који је преварант и зовем се Вања. Нисам био изненађен када су ми понудили ту улогу. Одувек сам тако нешто желео, занимљивије ми је кад је глумачки спектар мало шири, а не да нас константно стављају у калупе – напомиње глумац који за крај додаје да је у плану и снимање наставка “Мале, ноћне музике”.

Фото: АТА имагес

 

- У плану је наставак "Мале, ноћне музике" после 23 године. Треба неколико ствари да прођемо на конкурсу и да направимо добар сценарио. Имамо оквирно причу како би тај наставак изгледао, али морамо све да посложимо – закључује Вук Костић у емисији "Кец на једанаест".

БОНУС ВИДЕО: