Vuk je tokm snimanja ljubavnih scena sa koleginicom Ninom Janković bio u neprijatnoj situaciji, jer je glumica doživela jednu vrstu blokade. 

- Ako se jedan glumac ukoči, onda ni drugi ne može da funkcioniše. Lakše mi je da skočim sa zapaljene zgrade, nego da imam intimne odnose na filmu. Nema ništa od toga ako se partner ukoči, to je onda kao da imaš dve daske na samom setu. Neprijatan je osećaj, jer na setu imate 300 ljudi koji gledaju samo u vas. Dišu ti za vratom tokom tih scena, i samim tim postaje nelagodno, jer je fokus na vama – izjavio je glumac koji je napomenuo da će šesta sezona serije biti odlična. 

 

 

- Čast mi je što sam deo ove ekipe. Da nije toliko uspešno, ne bi toliko sezona ni bilo snimljeno. Sve mogu najlepše da kažem o svojim kolegama. 

Vuk je sa zadovoljstvom sarađivao sa glumicom Jovana Stojiljković u seriji "Vera". 

- Jovana je fenomenalna i divno biće, odlična je glumica. Sve je uspela da donese, jer se potrudila oko akcenta, iako nije iz tih krajeva. Na lep način smo u filmu "Vera", Jovana i ja uspeli da izvedemo ljubavne scene – govori Kostić. Kostića će u seriji "Pevačica" publika imati priliku videti u sasvim drugom liku.  

- Sada glumim nešto drugo. Numerolog sam koji je prevarant i zovem se Vanja. Nisam bio iznenađen kada su mi ponudili tu ulogu. Oduvek sam tako nešto želeo, zanimljivije mi je kad je glumački spektar malo širi, a ne da nas konstantno stavljaju u kalupe – napominje glumac koji za kraj dodaje da je u planu i snimanje nastavka “Male, noćne muzike”.

Foto: ATA images

 

- U planu je nastavak "Male, noćne muzike" posle 23 godine. Treba nekoliko stvari da prođemo na konkursu i da napravimo dobar scenario. Imamo okvirno priču kako bi taj nastavak izgledao, ali moramo sve da posložimo – zaključuje Vuk Kostić u emisiji "Kec na jedanaest".

BONUS VIDEO: