Певач је прошао кроз тешку борбу за живот, опоравку од несреће. Вера и окретање ка цркви му је веома помогло. Потом се дотакао брака пре 15 година са Наташом: 

- Моја жена је велики верник. Сваке недеље иде у цркву, родитељи су јој такви, ти ниси свестан... Битне ствари су ми се све дешавале на празнике. Некад сам негодовао јер ме буде у недељу да идемо у цркву, то ми је био једини слободан дан, а сад је другачије. Неке ствари се не дешавају тек тако. Кад сам се пробудио после удеса рука ми је била онако горе скроз... Одмах сам питао да ли је још неко страдао. То се обично не дешава. Будим се у шок соби. Две гарнитуре људи је умрло, ја сам остао. Били су у кеси, кад умру, то тако иде, рајсфершлус оволики... Законски морају да буду ту у кеси док их не однесу после. Говорио сам себи док сам гледао то: "Мајмуне, шта си себи дозволио". А не могу ништа да кажем, само гледам то... Оштећене су ми биле гласне жице, нисам могао да причам. Доктори су ми прво спашавали живот, па руку. Ребра су ми била сломљена, сав сам у ожиљцима. Прикљештио сам био живце у врату, нисам могао да се померам. Одмах сам био свестан да од шаке нема ништа. То су ми одмах рекли да је то немогућа мисија. Кренуо сам после тога готово од нуле. Шта ја знам да радим у том моменту сем да играм ватерполо? Ништа - истакао је Данило.

Фото: Н. Параушић

 

Развод брака са певачицом би се свакако догодио: 

- Доста времена је требало да се рашчисти све. Био је развод брака, несрећа није утицала много на развод. То се већ распадало са Наташом... Десило би се свакако. Нови Сад никад није био моја средина, то није мој град. Тамо сам долазио и одлазио, био сам на тој релацији... Тежио сам да се вратим кући у Београд. Било ми је тешко због свега што је било у медијима. Осетио сам олакшање после развода, као неки ранац да сам скинуо са себе, са леђа. Са Мајом сам кренуо после отварања кафане, утицала је много на мене. Смиривала ме је, ја сам се кидао око свега са бизнисом. Унела ми је сигурност. Упознали смо се у кафани. И кад сам стао са кафаном, она ми је говорила: "Хеј, решићемо све". Схватам све што она преживљава, спортиста је, спортски парови увек добро функционишу. Љубав побеђује све на свету. Она има брата, сестру, мајку и оца, волим како се сви они међусобно воле, волим да их гледам заједно - рекао је у емисији Милана Калинића.

Данило је одлучио да стави тачку на посао са угоститељством:

- Ја сам проживео свашта. Преузео сам сад улогу "жене спортисте", ништа ми није тешко, све радим по кући. Због короне сам затворио кафану, али нећу то поново почињати. Завршио сам са угоститељством. Тренирам, сад је све другачије. У кафани се и пило, у диму си нон-стоп, регенерисао сам се од како сам прекинуо рад са локалом - закључио је Икодиновић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: