Рада је негативно коментарисала стајлинг трансродне глумице Хантер Шејфер.

- А на ово се модни стручњаци одушевљавају, "вау, невероватно, екстравагантно, модни израз, креативна слобода", трте-мрте. "Ово је мода, Радмила, ти то не разумеш", море марш. Ваше идиотарије су висока мода, уметничка слобода и увек "имају неку поруку", а моји мињаци вам боду очи. Море мотка, написала је Рада Манојловић уз слику америчке глумице.

Међутим, овај коментар популарне певачице нашао се на мети критика.

- Радо, ово што радиш је дно дна. Зашто вређаш Хантер, која се јавно изјашњава као транс-жена? Све сам веровао, али да ћеш и ти бити хомофоб, нисам! Срамота! Својим коментарима пљунула си на целу ЛГБТ популацију! Само нам још фале хомофобне изјаве полуголе певачице Раде Манојловић, гласи један од коментара на Радину објаву.

 

 

- Коментаришем хаљину, то јест стајлинг, и лицемерје наших модних критичара и шта би говорили исти ти који њу-њега сада хвале кад бих ја то обукла, а прозивају ме хомофобичном (плус и не знам ко је на слици). Ви се сами проназалите, апсолутно вам нико није крив. Нити вас је ико поменуо и прозвао, опустите се, стварно ме заболе ко је ко и ко је шта и шта има у гаћама и како се изјашњава. Ни на трен нисам помислила на то, нити уопште знам ко је на слици! Само сам коментарисала стајлинг, а ви сте то успели да изокренете и извитоперите. Сами од себе правите жртве, али тако што вређате и нападате мене, написала је потом Рада на Твитеру.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".