Rada je negativno komentarisala stajling transrodne glumice Hanter Šejfer.

- A na ovo se modni stručnjaci oduševljavaju, "vau, neverovatno, ekstravagantno, modni izraz, kreativna sloboda", trte-mrte. "Ovo je moda, Radmila, ti to ne razumeš", more marš. Vaše idiotarije su visoka moda, umetnička sloboda i uvek "imaju neku poruku", a moji minjaci vam bodu oči. More motka, napisala je Rada Manojlović uz sliku američke glumice.

Međutim, ovaj komentar popularne pevačice našao se na meti kritika.

- Rado, ovo što radiš je dno dna. Zašto vređaš Hanter, koja se javno izjašnjava kao trans-žena? Sve sam verovao, ali da ćeš i ti biti homofob, nisam! Sramota! Svojim komentarima pljunula si na celu LGBT populaciju! Samo nam još fale homofobne izjave polugole pevačice Rade Manojlović, glasi jedan od komentara na Radinu objavu.

 

 

- Komentarišem haljinu, to jest stajling, i licemerje naših modnih kritičara i šta bi govorili isti ti koji nju-njega sada hvale kad bih ja to obukla, a prozivaju me homofobičnom (plus i ne znam ko je na slici). Vi se sami pronazalite, apsolutno vam niko nije kriv. Niti vas je iko pomenuo i prozvao, opustite se, stvarno me zabole ko je ko i ko je šta i šta ima u gaćama i kako se izjašnjava. Ni na tren nisam pomislila na to, niti uopšte znam ko je na slici! Samo sam komentarisala stajling, a vi ste to uspeli da izokrenete i izvitoperite. Sami od sebe pravite žrtve, ali tako što vređate i napadate mene, napisala je potom Rada na Tviteru.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".