Све је почело од тренутка када се Миљковић није појавио на прослави рођендана код Луне, када су кренуле лавине коментара на друштвеним мрежама, а Ђоганијева је у разговору потврдила да њен супруг спреман да одглуми и исценари шта год му се прохте.

- Ја нисам неко ко може да фејкује ствари, заслужили сте да чујете све ово од нас, не могу да будем насмејана, да је као све лепо - прича Луна. 

- Луна није тај тип, ја јесам - убацио се Марко, па се Луна надовезала:

- Он јесте, он може да сакрије све! Ти ниси толико, видљиво кад те нешто нервира, као на мом и увек је било тако.

Фото: АТА имагес

 

Након тога, Марко се убацио и повишеним тоном се обратио пратиоцима, па поручио да никоме не жели да се правда због чега се није појавио на Лунином рођендану.

- Ја нисам ни био болестан, нисам дошао на рођендан из неких икс разлог, спречен сам био, нећу ту нешто да објашњавам, нити да цртам, имам право апсолутно, то је мој живот, моја ствар, наш живот, наша породична ствар, о којој ја не бих да разглабам. Спречен сам био, ту стављам тачку на све спекулације што нисам био на рођендану. Дешава се једноставно, нисам био на рођендану, и довиђења. Коме се свиђа, свиђа му се, једноставно нећу да поделим са јавношћу то. Ја се надам да ме разумете - изјавио је Миљковић на Јутјуб лајву. 

Фото: Принтскрин Јутјуб/Sikter Tube/Zadruga Official

 

Током лајва на Јутјуб каналу Миљковићи су причу потпуно преокренули и тврдили да су се повукли због болести њихове ћерке Мие Миљковић, која је морала хитно да иде на рутинску операцију крајника. 

- Рекли смо да нас није било оправдано, јер смо били фокусирани на Миино здравље. Открили смо узрок, то је увећани трећи крајник. За нас родитеље то је било стресно, иако није то толико страшно. Она је имала операцију трећег крајника, сад је још увек у процесу опорављања, још увек је болешљива и чекамо да се заврши - прича Луна и додаје:

- То је највећи разлог зашто нас нема. Није то тако лако, звучи лако, али ми немамо ни дадиљу, стално смо са њом, морали смо да се повучемо. Морали смо да одлучимо да се фокусирамо на њу и њено здравље, па када се буде решило, да ћемо се вратити.

БОНУС ВИДЕО: