Бивша задругарка Ана Кораћ недавно се остварила у улози мајке, а сада је проговорила о родитељству, али и о свом партнеру, којег крија од очију јавности.

- Одлично се осећам, баш онако како сам и замишљала, срећно, благословено и испуњено. Родитељство у жени буди највреднија осећања. Моје срце, душа, комплетно биће је посвећено сину, који је центар мог света. А бебац је предобар, мио, сладак и мален. Упознајемо се полако, обожавамо и слушамо, и ја њега и он мене. Што се неспавања тиче, то су оне слатке муке о којима је и мени моја мајка говорила. Сад је потпуно разумем. Хвала богу, син је послушан, спава лепо и обавезе око бебе, било дању или ноћу, не падају ми тешко. Чим се пробуди, одмах реагујем и брзо га успавам. Прилагодили смо се, па и ја спавам кад спава и беба. У међувремену завршавам и остале обавезе, али беба ми је приоритет - почела је Ана и открила како су изгледали први дани са бебом и да ли се плашила да купа сина.

Фото: Инстаграм принтскрин/ana_korac

 

- Имала сам срећу да сам то научила од правих професионалаца, па, самим тим, нисам имала страх. Све сам брзо научила. Обавезе око сина нису тешке, напротив, уживам и док га купам, преповијам, облачим. Сваки минут ми је забаван, леп, чаробан, баш као и он. Тата је најважнија фигура. Син је исти тата, пресладак. Ми имамо наше ритуале, наш мир и темпо. Уиграни смо обоје око сина и верујте да савршено функционишемо.

Ана је истакла да јој партнер често приређује изненађења и обасипа је пажњом.

- Лепо је када поред себе имате мушкарца који вам причињава задовољство стварима које свакој жени пријају. Познато је да волим плишане играчке, цвеће, слаткише. То су ситнице које нас, жене, разнеже, па сам желела да поделим с осталим дамама. Наравно да не добијам поклоне свакога дана. За мене су најважнији поклони љубав, поштовање, то је оно што добијам свакога дана и у чему, као жена и мајка, уживам.

Фото: Инстаграм принтскрин/ana_korac

 

Кораћева је одговорила и на питање да ли ће сина облачити увек по последњој моди.

- Облачим га као што све мајке облаче своју децу. Тако радим сад и радићу убудуће. Не робујем брендовима, волим квалитетне ствари, али не истичем их ја, већ они који пишу о мени. То све разумем. Ретко када говорим о материјалним стварима и можда људи имају погрешну слику о мени због тога што сам често рекламирала неке одевне комбинације, али то је била пословна сарадња. Мој син расте у нормалној породици, у којој се цене праве вредности, и трудићу се то да се потенцира - закључила је.

БОНУС ВИДЕО:

(Република)