Наташа Беквалац је пред новинарима искрено говорила о својим браковима и васпитању ћерки 

- Ја сам у родитељству сама. Та улога ми је најважнија као и свакој нормалној жени. То је енергија која те поприлично обузима. Максимално сам посвећена и послу који радим већ 20 година на врхунском нивоу. То су две ствари које ме испуњавају и обузимају. Мушкарац мора бити магичан да бих могла да га углавним у свој распоред.

- Све што је велико је тешко. Ја своју улогу сматрам великом. Свака мама зна колико је тешко у овом лудом времену бити самохрани родитељ. Додатно је отежавајуће имати у кући тинејџерку и малу девојчицу. Ја сам их родила, ја их одгајам и наравно да у сваком моменту видим себе у њима. Али видим и њихове очеве- искрена је Наташа Беквалац која признаје да поприлично контролише ћерку:

Фото: Драган Гајић Гаја

 

 

- Хана ми никада не каже у лице да је смарам, али када прислушкујем њене телефонске разговоре, каже то другарицама.

Лепа певачица иза себе има три брака, док је из два добила ћерке Хану и Катју. Како каже својим наследницама не прича о очевима.

- Из љубави према својој деци никада нећу причати о њиховим очевима поготову зато што немам претерано афирмативне ствари које бих свакако рекла да имам- каже певачица која је недавно напрвила журку за Катјин пети рођендан.

- Када сам прочитала поруку коју је Хана написала за Катјин рођендан, буквално сам се размазала. Емотивно ме је растурила. Тешке ситуације нас направе мудријим и зрелијим, а нас три смо баш имале тешке године. Протутњале смо кроз јако тежак период и из тог периода смо изашле као победнице. Од обе сам научила много и знам да су ми дате да ми научиле животу- казала је певачица која је открила која је њена чаробна комбинација за успех:

Наташа није желела да отркрива да ли је Катја упознала полубрата по оцу.

- Из љубави према својој деци никада нећу говорити о тако приватним стварима. Верујем да ни људе не занимају такве пикантрије - рекла је казала Наташа и додала да са Ханом не мора да разговара о прошлости, јер су је заједно прошле:

Фото: Драган Гајић Гаја

 

 

- Са Ханом не причам о својим бившим браковима јер је она била ту. Проживела је са мном све то. Нас две смо нераздвојива целина. Све што смо прошле било је тешко, али смо ишле на психотерапију. Некада лош брак који траје годинама може да остави веће последице него развод који је био без повишеног тона, или се тај повишен тон није чуо пред децом. Чула сам га ја, ја сам то доживела. Мислим да сам учинила најбољу ствар кад сам се развела. Урадила сам то због деце- признала је она.

- Све што смо прошле било је тешко, али смо ишле на психотерапију. Некада лош брак који траје годинама може да остави веће последице него развод који је био без повишеног тона, или се тај повишен тон није чуо пред децом. Чула сам га ја, ја сам то доживела. Мислим да сам учинила најбољу ствар кад сам се развела. Урадила сам то због деце- признала је она.

Наташа је новинарима признала и нешто невероватно, што је све насмејало:

- Једном сам отворила Тиндер. Шалили смо се кад смо у Македонији имали неколико наступа. Видела сам да то моји дечаци из бенда раде, па сам отворила и ја. Тамо сам затекла свашта, али су ме брзо избацили. Мечовала сам се са јако пуно њих, али су ме укинули- казала је она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Наташа Беквалац на музичком фестивалу у Требињу

БОНУС ВИДЕО: Наташа Беквалац о одгајању деце