Јелена Броћић је прокрчила себи пут до звезда и постала миљеница многих. Јавност је шокирала када је објавила да се после девет година развела.

Са бившим супругом остала је у одличним односима због њиховог сина Василија, чија срећа јој је на првом месту.

- Ни када сам се удавала нисам то делила са јавношћу, па нећу да делим ни причу о разводу. Увек сам свој приватни живот држала по страни и најважније ми је да заштитим сина Василија, рекла је својевремено она.

- Мој бивши супруг и ја се сада слажемо боље него када смо били у браку, истакла је она

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Нема ту шта много да се прича. Завршила се једна лепа прича, а почела је нова етапа у мом животу. Развод није нешто чиме бих се хвалила. Ни када сам се удавала нисам то делила са јавношћу, па нећу да делим ни причу о разводу. Увек сам свој приватни живот држала по страни и најважније ми је да заштитим сина Василија. Мој бивши супруг и ја се сада слажемо боље него када смо били у браку, причала је Јелена.

- Најпоноснији тренутак је када сам постала мајка и у сваком смислу, то је мој Василије. Пре њега сам мислила да је успех најважнији, када сам добила Василија, све је друго пало у воду, запоставила сам чак и каријеру. Што се тиче најгорих момената, то је апсолутно развод, који се буквално мери са смрћу неке блиске особе. Због тога сам се и повукла мало. Пошто сам ја мало окаснила са удајом, сви су ме питали када ћу се удати. Ја сам увек говорила: "Удаћу се оног момента када будем нашла особу равну себи". Многи нису знали да сам се удала, направили смо само породични ручак, нисмо желели свадбу. Када смо се развели, сви су ме питали што им нисам јавила, а ја кажем: "Па нисам вам јавила ни кад сам се удала, што бих сада" - открила је певачица својевремено и додала да је са супругом у коректним односима.

Фото: Јутјуб принтскрин

/Сезам продукција

- Ми смо у добрим односима, што је код неких људи изазвало попречне реакције. Ми да смо се слагали, ми бисмо били у браку, сада када смо се развели, ми смо пре свега људи. Ја не желим да моје дете било шта трпи због тога што смо се ми развели. Не желим да Василије било ког момента осети неки недостатак. Они се виђају, помаже нам колико треба, увек је ту. Направили смо праву причу за Василијево највеће добро - објаснила је Јелена.

БОНУС ВИДЕО: