Када је у питању почетак дана, Нина доручкује само здраву храну. 

- Сваки дан почињем смутијем од поврћа, који има 13 састојака. Волим праву храну - рибу, јаја, поврће, воће… Добро једем три пута дневно и не прескачем оброке, па зато никада немам нападе глади нити потребу да нешто грицкам. Мада, искрено, откад сам прешла тридесету, примећујем да је много теже остати у топ-форми - признала је својевремено Нина.

Нина већ дуже време не живи у Новом Саду, а данас кување препушта супругу Џеју Елису.

 

 

- Недостају ми мамина супа и Дунав. У родни Нови Сад долазим три, четири пута годишње, па није превише страшно када ме ухвати носталгија - рекла је некадашња манекенка и додала:

- Он (супруг) боље кува, па нећу да се мешам! Целог живота се трудим да једем здраво. Нисам љубитељ хлеба и тестенине, волим месо и рибу, а сладолед ми је слаба тачка - додала је она.

Тренинзи су постали њена свакодневна навика. 

- Сваког дана, без обзира на то где се налазим. Тренирам чак и кад сам на одмору. Једноставно, то је мој начин живота, нешто што ми даје елан и енергију - изјавила је Нина за "Хелло".

Нина Сеничар се у јулу прошле године у Италији удала за свог дугогдишњег партнера, десет месеци након што су добили ћерку.

БОНУС ВИДЕО: