Млада и атрактивна певачица, започела је припреме за концерт, али се осврнула и на коментаре оних који сматрају да је "Ташмајдан" преурањен за њу.

- То могу да кажу само људи који нису упућени у мој рад. Ја имам иза себе осам година каријере, само што се та нека моја велика популарност догодила у последње две, каже Теа и додаје да је тренутно једина окупација у њеном животу посао, због кога је запоставила љубавни живот.

- Мислим да је моја велика амбиција и заљубљеност у посао који се бавим, главни разлог што сам негде запоставила свој приватни живот. Мени су се велике ствари десиле у том послу, када то нисам очекивала, рекла је популарна  певачица и открила шта је оно што жели да концертом покаже публици у Београду.

- Желим да им покажем Теу, онакву какву они знају, али и део који они не знају, то се све крије на новом албуму, који ће ускоро чути. Неки емотивни део мене, додала је и открила да ће гошћа на концерту бити Сања Вучић.

Фото: АТА имагес

 

 

Недавно се у медијима појавила вест да се Теа Таировић закључала у шминкерницу када је на једном наступу срела Јелену Карлеушу.

Наводни њихов сукоб датира још из такмичења Звезде Гранда, када Јелена баш и није била благонаклона ка младој певачици. Теа је сада открила и праву истину о односу са старијом колегиницом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Јелена је тада била још и млака, како се касније коментарисало у такмичењу. Она је мени само тада за први наступ рекла да је био млак и без енергије. Ја сам се тада заинатила, много сам вежбала и отишла сам у школу певања, где је након тога имала само речи хвале за мене. Након такмичења, среле смо се после шест или седам година на наступу у Цириху, попричале три минута и то је то. Узајмно смо честитале једна другој на успесима – рекла је Теа Таировић у емисији „Први ред“ на К1 телевизији.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".