Тања Савић је протекле вечери наступала у Требињу, на "Мусиц фестивалу Требиње", где је направила журку за памћење, а сала у којој је певала била је испуњена до последњег места.

Пре него што ће забавити публику, певачица је разговарала са представницима медија, међу којима је била и екипа "Нпортала". Оно што је привукло пажњу јесте Тањин стајлинг - певачица је блистала у белој хаљини, па су неки помислили да можда слути удају. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Знала сам да ће бити то питање (смех). Не знам, мене бело асоцира на лепоту - рекла је певачица кроз смех, те признала да има трему пред наступ у Требињу, где дуго није наступала, као и да се тако увек осећа када је велики концерт у питању. 

Тања је искрено признала да нема удварача, те да није тачно да је "смувала" фитнес тренера, већ да је у питању њен тренер, али и да спрема албум који ће обележити 20 година њене каријере, као и да би желела концерт у београдској Арени. 

Певачица је испричала да јој се дешава понекад да је обузме туга, коју не уме да опише.

- Имала сам раније проблеме, а можда сада неки излазе на површину. Деси ми се да сам некад тужна, а да не знам зашто. Но, знам да ћу то изгурати. Говорила сам већ, нема то везе ни са чим, просто ми дође тако нешто и исплачем се - испричала је она и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/tanja_savic_private

 

 

- Нисам депресивна, само сам жив човек.

Деца су је, каже, изненадила за 8. март цвећем и честиткама, а певачица открива и како их васпитава од тренутка када су се вратили код ње.

- Укључила сам се свим бићем, како умем и како знам и како су моји родитељи мене васпитавали, да тако и ја са њима. И видим да нисам погрешила, поносна сам сада када их погледам да имају емоције, емпатију, све оно што човек треба да има - истиче Тања Савић и додаје:

- Када су дошли, били су окренути од мене, а сада је све другачије. Имала сам потребу да заштитим своју децу, да их васпитавам како треба, зато и нисам толико радила, знала сам да сам преко потребна њима. Волела бих да имам ћерку, можда бих јој дала име Алиса. 

Фото: Инстаграм/tanja_savic_private

 

 

Певачица је открила да је добила потпуно старатељство над синовима, а иако се њен бивши муж Душан Јованчевић стално оглашава у медијима и излазе разне приче о њему, Тања истиче да он децу нити зове нити пита да их види.

- Ја сам старатељство добила, то ми је додељено. Што се виђања тиче, отац се не оглашава, не виђа их, тако да не знам шта бих рекла. За своју децу бих трпела страх и све, само да су они срећни, као што сам чинила до сад. Чинила бих то и даље да желе да виде тату, али у заједници не можемо да живимо више. Они знају да се отац не јавља, свесни су тога. Сама све плаћам, немам са тим проблем. 

БОНУС ВИДЕО: