Mladi Stefan Kosmajac je tokom takmičenja "Zvezde Granda" prošao kroz prave muke sa alkoholom. Počeo je vrlo mlad da peva, pa je skoro svako veče bio pripit: 

 Istina je da ne pijem već četvrtu godinu. Baš sam pričao sa majkom pre izvesnog vremena na tu temu i sabrali smo da će uskoro biti četiri godine. Nisam ja pio alkohol tako da sam bio u fazonu probudim se i pijem alkohol. Jednostavno je svaka svirka bilo pripito ili pijano stanje. Ali naravno to nije bilo dobro za mene. Promukne se brzo, šteti se glas. Počeo sam da radim sa 15 godina i tada sam počeo da pijem. To nisu bile količine, ali je to bilo svako veče, što se kaže cirka – rekao je Stefan.

Dva do tri puta mu se dogodilo da mu nude opijate kao bakšiš: 

- Postavio sam cilj sebi u glavi da više nikad neću da pijem i to ću i svom detetu postaviti taj cilj – rekao je Stefan koji je priznao da ga je na kraju alkohol koštao boljeg plasmana u "Zvezdama Granda".

Stefan je opisao kako e izgledalo kada je ispao iz takmičenja: 

- Pet godina sam se takmičio u "Zvezdama Granda" i četiri puta ispadao jer dođem na scenu, popijem pivo i zariba glas. Kada je trebalo da otpevam najbolje moguće u finalu, ja uzmem i napijem se. To se i vidi na snimku, meni oči nisu bile najnormalnije. Taške mi je kasnije rekao da se razočarao u mene. Pa naravno da se razočarao, i ja sam se razočarao – priznao je Kosmajac.

(Grand)

BONUS VIDEO: