Важиш за неког ко брине о свом изгледу, да ли знаш да те многе девојке, па и колегинице, копирају?

- Има случајева, девојака које оду да раде неке естетске захвате са мојом фотографијом. Нисам мислила на певачице, мени је стварно комплимент то, ја не кријем да водим рачуна о себи, али исто тако волим да негујем природан изглед и трудим се да не претерам ни у чему. Свако има право да изгледа онако како жели, некоме се то не допада, некоме не, кад се претера, мени се не допада, али они имају право.

Да ли си заљубљена, пошто се види по теби да сијаш?

- Сијам јер сам узбуђена јер дуго нисам изашла међу људе, углавном наступам и одмарам. Што се тиче љубави и заљубљености, знате и сами да не коментаришем. Недостајало ми је ово овако, лепа дешавања и лепи догађаји.

Шта мислиш о скандалу наше мисице која је позирала са знаком двоглавог орла?

- Ја сам чула да је то најактуелнија тема, не у Србији, него у целом свету. Такође сам чула да ако се то реши, ми буквално нећемо имати ниједан проблем у животу. То је велика ствар, огромна ствар, можда највећа од свих које су нам се десиле, тако да ћу ја остати уздржана. Ја се надам да ћемо тај проблем решити, јер ако будемо решили, нећемо имати више ниједан проблем на свету.

Фото: Инстаграм принтскрин/бунт.свесрбија

 

Да ли би се ти опробала у глуми и у ком жанру?

- Опробала бих се, имала сам понуде, али не могу да говорим о томе јер нисам сигурна још увек. Овај нови спот који треба да изађе, глумим све време и могу вам рећи да су ме озбиљни глумци похвалили. У свим жанровима бих се опробала, али ја волим драму, волим да драмим, али кроз хумор. Мислим да бих се снашла у свему.

Да ли верујеш у хороскоп и да ли се консултујеш са астрологом?

- Радила сам наталну карту, али немам обичај да се консултујем са астрологом, то сам радила пре неколико година. Сада не бих имала храбрости да одем и да ми неко нешто исприча, али тада се нисам бојала и чула сам јако лепе ствари.

Реновирала си кућу у Лесковцу, да ли ти је драго што можеш да вратиш својима и колико те је то коштало?

- То је нешто приватно, није баш то тако. То је наша породична кућа где живи доста нас, то је велика фамилија, сви ми нешто реновирамо и улажемо, не бих ја узела сву заслугу на себе. Ја сам увек ту била за тату, маму, своју породичну кућу, свој град.

 

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".