Наиме, Доминико Поплашен из малог места код Травника у Босни и Херцеговини насмејао је многе када је испричао да је за жене очигледно амајлија за љубав пошто свака, након сусрета са њим нађе своју сродну душу.

- Жене, друштво и кафана то ми не дирај - каже Доминико кроз смех препичавајући једну занимљиву причу из свог живота, да му је жену отео кум.

Једном приликом, умало је остао без кума и то због жене.

- Имао ја 20 година тада... Дошао мени кум из Немачке, са парама. А ја у то време имао девојку, мада и неки проблем са задрављем, и видим ја стално је питам да ми помогне, да ме вози у болницу, али она нешто не може. И ајде одемо ми једну ноћ у кафану, она и ја и кум. Ту ноћ се ми нешто посвађали, кад оде изгледа она са њим - каже овај младић за Јутјуб канал Аусландери објашњавајући да му је кум касније све признао, али да није желео да прекши мушки кодекс.

Такође, кроз смех додаје да верује да доноси срећу женама јер друго објашњење нема за ситуације у свом животу.

- Што се тиче младе, ја са којом год да сам био, удала се. Ако се дружиш са мном, ја ти дам благослов за праву љубав. Шта ћу, ја немам ауди, немам БМВ, немам ни цуру, али ако се нека јави да пристаје без тога биће добро - рекао је он.

Многи су му у у коментарима поручили да не жури и да ће права љубав доћи кад му буде суђено, док му је једна девојка на шаљив начин поручила:

- Остави се аута ја сам се са најбољим фрајерима возила у "фићи" и "стојадину" - био је само један од коментара испод снимка који је побрао велики број симпатија.

(Ауслендери/Блиц)

БОНУС ВИДЕО: