Наиме, једна девојка је на свом Твитер профилу поделила своје пријатно искуство из градског превоза и побројала је бројне симпатије корисника друштвених мрежа. 

- У 27 сам. Улази човек у радничком оделу и седа поред мене. Каже: "Извините не бих да Вас испрљам". Ја рекох: "Не брините се, вредне руке никада не могу бити прљаве". Седите и уживајте. Добила сам осмех од ува до ува и поздрав и захвалност када је чика изашао. Мени је дан добар - написала је једна девојка и покренула лавину коментара.

Људи су били одушевљени оваквим потезом неименованог џентлмена, а неки су чак писали и да им је овај твит улепшао дан. 

 

 

- Најлепше тренутке у послу сам провела са радницима, много их је паметних и вредних. Битно је да си добар човек, образовање је лична ствар - написала је једна твитерашица. 

- "Рука руку мије, образ обадвије", како то лепо каже народна мудрост. Људска топлина вреднија од свега. Браво - наводи се у једном од коментара.

Фото: Н. Скендерија

 

Девојка је побројала бројне похвале, али је остала скромна. 

- Хвала, али заиста нема потребе за похвалама. Битно је само свакога дана рећи некоме нешто лепо. Никада не знате са чим се све људи боре у свом животу. Зато од незнанаца треба да добију само речи љубави, поштовања и утехе. Бар на трен да се врати осмех на лице - написала је она.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".