На друштвеним мрежама појавио се снимак који је наводно настао у Сремској Митровици на ком се види како радница запоселна на пумпи проверава притисак у гумама на аутомобилу којим је управљао мушкарац. 

Случајно или не, снимак је објављен баш јуче, на Међународни дан жена.

Како се види на снимку, радница једне бензинске пумпе проверава гуме мушкарцу који стоји поред и посматра шта она ради. Руку на срце, не може се рећи да мушкарац баш ништа није радио. Он јој је помогао тако што је провукао кабл којим иде ваздух.

Ова објава покренула је лавину коментара, а у опису снимка поставља се питање да ли овом мушкарцу треба честитати 8. март.

 

 

- Мени није јасно шта је са данашњим мушкарцима? Да питаш девојку на пумпи да ти испроверава гуме? И ако можеш и задњу леву - чује се глас иза камере. 

Мишљења корисника друштвених мрежа су подељена. И док једни осуђују овакав поступак мушкарца, други подржавају запослену девојку.

"А што ниси изашао и питао тог типа да ли је реалан?"

"То су прави плодови 8.марта! Жено ради више, да ја могу више уживати. Ја ћу те храбрити и говорити како вредиш и подржавати те док полако све тешке послове одрађујеш уместо мене, а за награду добићеш ружу за Дан жена."

"Он је тако урадио да не испрља руке."

"Не разумем зашто сви очекујете да жене не умеју да ураде ништа и да увек мора мушко да ради све" - гласе неки од коментара.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".